Zorgeloos zonder onderhoud en met garantie

Doordat alles gloednieuw is heeft u voorlopig geen omkijken naar het onderhoud. Een nieuwbouwwoning is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet.

Financieel aantrekkelijk

Als koper van een nieuwbouwwoning krijgt u van de hypotheekverstrekker een extra leencapaciteit die kan oplopen tot € 9.500,-. Bij de koop hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen en qua energiekosten bent u met een nieuw, duurzaam huis al gauw € 800,- per jaar goedkoper uit. Gebleken is dat nieuwbouw kopen een goede investering is. Over het algemeen neemt het vastgoed in de eerste jaren sneller in waarde toe dan bestaande woningen.

Duurzamer en comfortabeler

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Zoals bijvoorbeeld duurzaam geproduceerd hardhout of een warmtepomp. En omdat een nieuwbouwwoning ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’ (energielabel A). Hoogwaardige isolatie en ventilatie dragen bij aan een heel prettig leefklimaat. Nieuwbouwwoningen kenmerken zich door een aangename temperatuur, het hele jaar door. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn prefect en er wordt vaak vloerverwarming toegepast. Daarbij zijn de woningen veel stiller, waardoor er veel minder contactgeluid is met de buren of geluidsoverlast van passerend verkeer.

Ook wordt er bij de ontwikkeling van een nieuwe wijk goed gekeken naar voldoende openbaar groen, speelplaatsen, scholen, winkels, voldoende parkeerplaatsen en een goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Veiliger

Nieuwbouwwoningen voldoen aan de modernste veiligheidseisen. Zo zijn de woning standaard uitgerust met het meest inbraak werende hang- en sluitwerk en er is standaard een professioneel rookalarm.

Iedereen komt tegelijkertijd wonen in een nieuwbouwwijk of woongebouw. Dat schept een band, waardoor de kans op een goede buurrelatie groter is.

Naar eigen wens samen te stellen en af te werken

Op diverse punten kunt u de woning aanpassen naar uw wensen. Denk hierbij aan het verplaatsen van een muurtje, laten plaatsen van openslaande deuren of een schuifpui, meer ruimte creëren door middel van de keuze voor een uitbouw en of een dakkapel.  of het aanbrengen van extra lichtpunten en stopcontacten. U kiest uw eigen badkamer en keuken. Alles in één keer goed en naar uw smaak.

Onbeschreven

U bent de eerste bewoner en dus is alles fris en nieuw. Een nieuwbouwwoning is onaangetast als een onbeschreven blad. Het heeft geen geschiedenis en doet niet denken aan de smaak of keuzes van vorige bewoners. Nieuw is écht helemaal van jezelf. Een nieuwbouwwoning heeft alleen een toekomst. Jouw toekomst.